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アイテム
北海道石狩産小麦粉の普及に関する研究
https://fujijoshi.repo.nii.ac.jp/records/835
https://fujijoshi.repo.nii.ac.jp/records/8358dd37395-d39b-4a4c-bd58-91556ca70a18
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | [ELS]紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
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公開日 | 2016-08-22 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 北海道石狩産小麦粉の普及に関する研究 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | A Study of the Growing Popularity of Flour Produced in Ishikari, Hokkaido | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Haru yo Koi(bread flour) | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | bagel | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
雑誌書誌ID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AA12605795 | |||||
著者 |
菊地, 和美
× 菊地, 和美× 坂本 佳菜子× 根本 亜矢子× 村田 まり子× KIKUCHI, Kazumi× SAKAMOTO Kanako× NEMOTO Ayako× MURATA Mariko |
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著者所属(日) | ||||||
値 | 藤女子大学人間生活学部食物栄養学科 | |||||
著者所属(日) | ||||||
値 | 藤女子大学人間生活学部食物栄養学科 | |||||
著者所属(日) | ||||||
値 | 藤女子大学人間生活学部食物栄養学科 | |||||
著者所属(日) | ||||||
値 | 藤女子大学人間生活学部食物栄養学科 | |||||
抄録(英) | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | In recent years, the popularization of food produced in Hokkaido has been encouraged through the promotion of concepts such "local production for local consumption"and "food education"generally across Hokkaido. In Ishikari City, there has been a move to develop a range of products using either "Haru yo Koi" (bread flour) or "Kita Honami"(cake flour), both produced locally in Hokkaido. Here, we reported an example of the measures under taken through university industry research collaboration utilizing flour produced in Ishikari City, Hokkaido. Bagels, made from Ishikari flour into which cherry tomato puree was added, were sold and a questionnaire survey was distributed to customers. From these results, it appears that further product development using wheat from Ishikari can enable the promotion of the concept of local production for local consumption. | |||||
書誌情報 | 巻 51, p. 19-23, 発行日 2014-03-31 | |||||
表示順 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | 5 | |||||
アクセション番号 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | KJ00009362563 |