ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 本学紀要類
  2. 藤女子大学人間生活学部紀要
  3. 51

北海道石狩産小麦粉の普及に関する研究

https://fujijoshi.repo.nii.ac.jp/records/835
https://fujijoshi.repo.nii.ac.jp/records/835
8dd37395-d39b-4a4c-bd58-91556ca70a18
名前 / ファイル ライセンス アクション
KJ00009362563.pdf KJ00009362563.pdf (1.4 MB)
Item type [ELS]紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2016-08-22
タイトル
タイトル 北海道石狩産小麦粉の普及に関する研究
タイトル
タイトル A Study of the Growing Popularity of Flour Produced in Ishikari, Hokkaido
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Haru yo Koi(bread flour)
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 bagel
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
雑誌書誌ID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA12605795
著者 菊地, 和美

× 菊地, 和美

WEKO 1331

菊地, 和美

Search repository
坂本 佳菜子

× 坂本 佳菜子

WEKO 1332

坂本 佳菜子

Search repository
根本 亜矢子

× 根本 亜矢子

WEKO 1333

根本 亜矢子

Search repository
村田 まり子

× 村田 まり子

WEKO 1334

村田 まり子

Search repository
KIKUCHI, Kazumi

× KIKUCHI, Kazumi

WEKO 1335

en KIKUCHI, Kazumi

Search repository
SAKAMOTO Kanako

× SAKAMOTO Kanako

WEKO 1336

en SAKAMOTO Kanako

Search repository
NEMOTO Ayako

× NEMOTO Ayako

WEKO 1337

en NEMOTO Ayako

Search repository
MURATA Mariko

× MURATA Mariko

WEKO 1338

en MURATA Mariko

Search repository
著者所属(日)
値 藤女子大学人間生活学部食物栄養学科
著者所属(日)
値 藤女子大学人間生活学部食物栄養学科
著者所属(日)
値 藤女子大学人間生活学部食物栄養学科
著者所属(日)
値 藤女子大学人間生活学部食物栄養学科
抄録(英)
内容記述タイプ Other
内容記述 In recent years, the popularization of food produced in Hokkaido has been encouraged through the promotion of concepts such "local production for local consumption"and "food education"generally across Hokkaido. In Ishikari City, there has been a move to develop a range of products using either "Haru yo Koi" (bread flour) or "Kita Honami"(cake flour), both produced locally in Hokkaido. Here, we reported an example of the measures under taken through university industry research collaboration utilizing flour produced in Ishikari City, Hokkaido. Bagels, made from Ishikari flour into which cherry tomato puree was added, were sold and a questionnaire survey was distributed to customers. From these results, it appears that further product development using wheat from Ishikari can enable the promotion of the concept of local production for local consumption.
書誌情報 巻 51, p. 19-23, 発行日 2014-03-31
表示順
内容記述タイプ Other
内容記述 5
アクセション番号
内容記述タイプ Other
内容記述 KJ00009362563
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-06-20 14:06:46.454241
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3