ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 本学紀要類
  2. 藤女子大学人間生活学部紀要
  3. 60

北海道産食用ホオズキの調理科学的特性ならびに食育への応用

https://fujijoshi.repo.nii.ac.jp/records/2000123
https://fujijoshi.repo.nii.ac.jp/records/2000123
f7d4e16b-59ac-4aa6-9701-443109cd8cc8
名前 / ファイル ライセンス アクション
北海道産食用ホオズキの調理科学的特性ならびに食育への応用.pdf 北海道産食用ホオズキの調理科学的特性ならびに食育への応用.pdf (1.3 MB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2023-11-21
タイトル
タイトル 北海道産食用ホオズキの調理科学的特性ならびに食育への応用
言語 ja
タイトル
タイトル Culinary scientific characteristics of edible hozuki from Hokkaido and its application to dietary education
言語 en
言語
言語 jpn
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
著者 菊地, 和美

× 菊地, 和美

WEKO 504

ja 菊地, 和美

Search repository
遠藤, 恵

× 遠藤, 恵

ja 遠藤, 恵

Search repository
東海林, 悠香

× 東海林, 悠香

ja 東海林, 悠香

Search repository
著者(英)
姓名 KIKUCHI, KAZUMI
言語 en
著者(英)
姓名 ENDO, KEI
言語 en
著者(英)
姓名 SHOOJI, HARUKA
言語 en
bibliographic_information ja : 藤女子大学人間生活学部紀要
en : The bulletin of the Faculty of Human Life Sciences, Fuji Women's University

号 60, p. 1-9, 発行日 2023-03-31
出版者
出版者 藤女子大学
言語 ja
item_10002_source_id_9
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 21874689
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-11-21 05:45:39.326065
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3